Charlotte op social media

Menu
Charlotte's website | Welkom bij MO Matthes Organisatieontwikkeling
93
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-93,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

MO


MO richt zich op persoonlijke ontwikkeling van professionals en leidinggevenden. Soms zit je niet lekker in je werk, loop je vast of heb je moeite met bepaalde situaties. Als je merkt dat wat je altijd deed niet meer voor je werkt is het goed om een stap op de plaats te maken. Stil te staan bij wat er zich in je afspeelt, de context te onderzoeken en jouw gedragspatronen te ontdekken. Begeleiding is een krachtige manier om te ervaren met welk gedrag je jezelf wel verder helpt. Het draait om worden wie je in essentie bent. Stap voor stap.

 
Op de website vind je informatie over persoonlijke ontwikkeling, intervisie en Breuklijn, een programma voor volwassen kinderen van gescheiden ouders. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt of meer wilt weten over het aanbod.
 
Charlotte Matthes
MO matthes organisatieontwikkeling
 

Persoonlijke ontwikkeling

Groei en ontwikkeling horen bij het leven. Coaching is een effectieve manier om je in korte tijd te ontwikkelen. Aan de hand van jouw ontwikkelvraag ga je stap voor stap aan de slag.
 
Meer informatie

Intervisie

Samen leren, elkaar beter leren kennen en concreet aan de slag met een actuele vraag. Daar draait intervisie om. Ik begeleid met zachte en duidelijke hand met oog voor mens, proces en resultaat.
 
Meer informatie

Breuklijn

Breuklijn is een programma voor volwassen kinderen van gescheiden ouders. Een plek om ervaringen te delen, je gedragspatronen te onderzoeken en nieuwe te ontwikkelen. Maak ruimte voor meer autonomie en eigen grond.
 
Meer informatie